Image

Ons Team

Onze gezellige, dorpse tandartspraktijk verwelkomt al sinds 1980 onze patiënten in de Bilt. Wij werken met een hecht team wat bestaat uit tandartsen, mondhygiënisten, preventieassistenten en tandartsassistenten. Samen werken wij met de nieuwste technologieën en groeien wij mee met de nieuwste ontwikkelingen.

Ons tandheelkundig team

Tandartspraktijk in het oude dorp van De Bilt biedt tandheelkunde voor alle leeftijden. Laat ons u helpen de glimlach te krijgen die u altijd al wilde of uw mondgezondheid tot ver in de toekomst te behouden. 
 
 

Ons hooggekwalificeerd tandheelkundig team bestaat uit vier tandartsen, zes mondhygiënisten, drie preventieassistenten, zes tandartsassistenten en één receptioniste. Graag stellen wij ons aan u voor:
 
 
 

Tandartsen


Bart van Acker
Bart van AckerTandarts / praktijkeigenaar
Bart is in 2001 afgestudeerd aan de tandheelkundige faciliteit Nijmegen. Naast algemene tandheelkunde heeft hij zich gespecialiseerd in de implantologie en aligners.
Sophie Kloosterman
Sophie KloostermanTandarts / praktijkeigenaar
In 2006 is Sophie aan de Rijkuniversiteit in Groningen afgestudeerd en werkt sins 2016 in deze praktijk. Zij heeft affiniteit met esthetische tandheelkunde, kindertandheelkunde en angstpatenten.
Lotte van Dijk
Lotte van DijkTandarts
Sinds 2021 is Lotte afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit in Groningen. U kunt bij haar terecht voor algemene tandheelkunde, restauratieve tandheelkunde en esthetische tandheelkunde.
Seline van Mourik-Hamstra
Seline van Mourik-HamstraTandarts
Seline is in 2007 afgestuurd aan de Rijksuniversiteit in Groningen. U kunt bij haar terecht voor algemene tandheelkunde maar ook voor uitgebreid restauratieve tandheelkunde, orthdontische behandeling (aligners) en esthetische tandheelkunde.

Preventie
assistenten


Bo Kordes
Bo KordesPreventie assistent
Sinds 2022 is Bo preventie assistente. U kunt bij haar ook terecht voor het bleken van uw gebit. Verder is zij ook als assistente aan de stoel werkzaam.
Silke Doornkamp
Silke DoornkampPreventie assistent
Sinds 2013 is Silke preventie assistente en heeft in 2020 het diploma voor paro nazorg deel A behaald. U kunt bij haar ook terecht voor het bleken van uw gebit. Verder is zij ook als assistente aan de stoel werkzaam.
Nina Cloo
Nina ClooPreventie assistent
Sinds 2021 is Nina preventie assistente. U kunt bij haar ook terecht voor het bleken van uw gebit. Verder is zij ook als assistente aan de stoel werkzaam.
Lydia Puijk
Lydia PuijkPreventie assistent
Sinds 2016 is Lydia preventie assistente en heeft in 2020 het diploma voor paro nazorg deel A behaald. U kunt bij haar ook terecht voor het bleken van uw gebit. Verder is zij ook als assistente aan de stoel werkzaam.

Mondhygiënisten


Roos van Vijfeijken
Roos van VijfeijkenMondhygieniste
Roos is sinds 2015 afgestudeerd als mondhygiënist aan de opleiding in Utrecht. Elke woensdag kunt u bij haar terecht voor behandelingen om het tandvlees gezond te krijgen. De andere dagen geeft ze les op de opleiding Mondzorgkunde.
Karin Wiersma
Karin WiersmaMondhygieniste
Karin is een enthousiaste mondhygiëniste die graag haar tijd neemt voor haar patiënten. Na haar studie in Groningen, heeft zij drie jaar gewerkt in een parodontologie en implantologie praktijk in Amsterdam. Nu wilde graag deze kennis op een eenvoudige manier overbrengen op haar patiënten om samen een gezonde mond te creëeren.
Michelle Agbalian
Michelle AgbalianMondhygieniste
Michelle is in 2020 afgestudeerd als mondhygiëniste aan de Hogeschool Utrecht. Elke maandag en donderdag kunt u bij haar terecht om uw tandvlees zo gezond mogelijk te krijgen en te behouden. Naast het beroep als mondhygiëniste is Michelle ook werkzaam als personal trainer/ health coach.
Miriam de Jong
Miriam de JongMondhygieniste
Ruim 20 jaar werkt Miriam als mondhygiëniste. Ze heeft veel ervaring in de parodontologie. Ook heeft zij veel met kwetsbare doelgroepen gewerkt in instellingen en als docent. Korte acupressuur van de kaakspieren past zij indien nodig toe bij klachten.
Merith van den Brink
Merith van den BrinkMondhygieniste
In 2018 is Merith afgestudeerd als mondhygiëniste in Groningen. Zij heeft in verschillende praktijken ervaringen opgedaan en kan goed omgaan met angstige patiënten. Daarnaast vindt zij het belangrijk dat de patiënt centraal staat, zich comfortabel voelt en kwalitatieve zorg krijgt.
Niels Habets
Niels HabetsMondhygienist
Niels is afgestudeerd in Groningen in 2010. Hij heeft zich sindsdien gespecialiseerd in parodontologie en in verschillende soorten praktijken ervaring opgedaan.

Tandarts assistenten


Kim Beemer
Kim BeemerTandartsassistente
Sinds 2012 is Kim assistente aan de stoel. Verder heeft zij haar diploma voor tandtechniek en verzorgd het techniek werk wat deels in de praktijk wordt vervaardigd.
Mahdiyeh Aboolhassaní
Mahdiyeh AboolhassaníTandartsassistente in opleiding
Mahdiyeh studeert voor tandartsassistente BBL en werkt als stagiaire bij ons in de praktijk.
Julia Brosi
Julia BrosiTandartsassistente in opleiding
Julia studeert voor tandartsassistente BOL en werkt als stagiaire bij ons in de praktijk.

Receptioniste


Manon van Esseveld
Manon van EsseveldBack Office
Manon is het vaste gezicht achter de receptie in onze praktijk. Zij zal u verwelkomen.

De technologieën waar wij mee werken:

Intra-orale scan

Digitale manier van het maken van afdrukken. Door deze methode is het afdrukken met alginaat verledentijd.

Bleken met Phillips Zoom!

Met deze manier van bleken worden kunnen uw tanden tot acht tinten witter worden in één behandeling.

Airflow Prophylaxis

Het nieuwste apparaat op het gebied van pijnloos aanslag, plaque en tandsteen verwijdering.

Cerec kronen

Cerec kronen a.d.h.v. CAD/CAM; Met behulp van deze moderne techniek worden perfect passende inlays, kronen en bruggen snel en met precisie uit hoogwaardig porselein gemaakt en geplaatst. Alles in één dag.

Aligners

Door het dragen van een reeks transparante bitjes worden uw tanden recht gezet zonder traditionele slotjes.

3D printer

Na het afdrukken op de digitale manier met de intra-orale scan printen wij hier de modellen met onze 3D printer. Hiermee blijft een groot deel van het techniekwerk hier in huis.

Image
Tandartspraktijk Het Oude Dorp
Openingstijden
Maandag 07.45 - 16:45 uur
Dinsdag 07.45 - 16:45 uur
Woensdag 07.45 - 16:45 uur
Donderdag  07.45 - 16:45 uur
Vrijdag 07.45 - 16:30 uur


Wij zijn telefonisch bereikbaar vanaf 8:15 tot 16:30 uur

Dorpsstraat 49, 3732HH De Bilt
Telefoon: 030 - 220 2549
Voor spoedgevallen buiten openingstijden
kunt u bellen naar: 0900-8602


preventie registersbballes over het gebitstraumann 300sbbKRT 300nvmlogo guided biofilm therapy


Uw tandarts is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT)
© Tandartspraktijk Het Oude Dorp  Privacy- en cookieverklaring