Image

Huisregels

Graag vragen we uw medewerking voor ons, maar ook voor u!

Bij Het Oude Dorp begint het bij persoonlijke aandacht. Een vakkundig en betrokken team biedt u alle zorg die uw gebit verdient. Samen zetten wij ons maximaal in om de juiste keuzes voor uw gebit te maken. Om de kwaliteit van onze dienstverlening voor u te kunnen waarborgen, vragen wij u de volgende huisregels door te lezen.

Pijnklacht

Mocht u te maken krijgen met een pijnklacht, dan vragen wij u graag voor ’s morgens 09.30 uur contact op te nemen met de praktijk op 030-2202549. In de meeste gevallen kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.

Buiten de openingstijden zijn wij aangesloten bij Tandarts Spoedpraktijk in het St. Antonius Ziekenhuis in Leidsche Rijn. De spoeddienst is bereikbaar op 0900-8602.

Afspraken maken

  • Terugkerende afspraken, zoals de halfjaarlijkse controle, kunt u vooraf maken. Indien u liever een oproep ontvangt, dan kan dat uiteraard ook.

  • Wij streven ernaar om altijd op de afgesproken tijd te kunnen starten. Wij vragen u daarom ook tijdig op uw afspraak te verschijnen. Nadat u zich aan de balie hebt gemeld, kunt u plaats nemen in de wachtkamer. U wordt door de tandarts of assistente opgehaald.

  • Bent u verhinderd of wilt u een afspraak verzetten, dan verzoeken wij u ons dit minimaal 48 uur van tevoren te laten weten per e-mail of telefonisch. Afspraken gepland op de maandag kunnen tot de vrijdag ervoor voor 12.00 uur kosteloos worden geannuleerd. Voor niet of te laat (korter dan 48 uur van tevoren) geannuleerde afspraken kunnen kosten in rekening gebracht worden voor de voor u gereserveerde tijd. Wij vragen uw begrip hiervoor.

  • Indien u de afspraak later afzegt of niet kunt nakomen, dan behouden wij ons het recht om de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen.

  • Wij herinneren u aan uw afspraak door middel van een sms en/of mail. Dit is echter uitsluitend te beschouwen als extra service, u bent zelf verantwoordelijk voor het nakomen van de gemaakte afspraak.

Facturen

De verzekering van onze facturen hebben wij overdragen aan Infomedics. U zal van iedere behandeling een factuur van Infomedics per email ontvangen. Mocht u dit liever per post ontvangen, is dit uiteraard ook mogelijk. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van infomedics.

 https://www.infomedics.nl/

Klachtenregeling

Wij doen ons uiterste best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u toch een vraag of een klacht hebben, meldt dit ons of stuur een mail naar  . Wij helpen u hier graag mee. Mochten wij er desondanks niet uitkomen, dan kkunt u bij de KNMT terecht. Tandartspraktijk Het Oude Dorp is aangesloten bij de klachtenregeling van de KNMT. De KNMT legt u graag uit wat ze voor u kunnen betekenen.

Verhuizing

Bij het wijzigen van uw adres verzoeken wij u om dit tijdig aan ons en uw zorgverzekeraar door te geven.

Privacyregeling

Gevoelige informatie zal nooit zonder onze toestemming worden gedeeld. Wij zullen uw gegevens niet langer bewaren dan noodzakelijk is. Voor het bewaren van uw medische gegevens hanteren wij de wettelijke bewaartermijn van 15 jaar uit de Wet op de geneeskundige behandelovereenkomst. Naast de WBGO houden we indien nodig ook rekening met bewaartermijnen die voortvloeien uit andere wetgeving. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar ons privacy- en cookieverklaring.

Heeft u na het lezen van onze huisregels nog vragen? Neem dan contact met ons op, we zijn u graag van dienst.

Openingstijden

  
Maandag07.45 – 16:45
Dinsdag07.45 – 16:45
Woensdag07.45 – 16:45
Donderdag07.45 – 16:45
Vrijdag07.45 – 16:30
Zaterdag en zondagGesloten

 

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.15 uur tot 12.15 uur en van 13.00 uur tot 16.45 uur.

Indien u tussen 12.15 uur en 13.00 uur belt, kunt u via de mail een terugbelverzoek achterlaten. In geval van trauma spoed kunt u altijd telefonisch contact opnemen met het 06 nummer wat genoemd wordt op het bandje.

Image
Tandartspraktijk Het Oude Dorp
Openingstijden
Maandag 07.45 - 16:45 uur
Dinsdag 07.45 - 16:45 uur
Woensdag 07.45 - 16:45 uur
Donderdag  07.45 - 16:45 uur
Vrijdag 07.45 - 16:30 uur


Wij zijn telefonisch bereikbaar vanaf 8:15 tot 16:30 uur

Dorpsstraat 49, 3732HH De Bilt
Telefoon: 030 - 220 2549
Voor spoedgevallen buiten openingstijden
kunt u bellen naar: 0900-8602


preventie registersbballes over het gebitstraumann 300sbbKRT 300nvmlogo guided biofilm therapy


Uw tandarts is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT)
© Tandartspraktijk Het Oude Dorp  Privacy- en cookieverklaring